FOTOD JA VIDEO Toimus valitsuse suhtes kriitiline meeleavaldus (3)

Postimees
Copy

Tallinnas ja Võrus toimus 24. veebruaril Terve Eesti Toetusavaldus, kuhu olid oodatud kõik inimesed, kes tunnevad, et valitsus ja otsustajad ei kuula ega näe neid.

«Mujal Euroopas seisavad inimeste õiguste eest ametiühingud ja teised organisatsioonid, aga Eestis on suuremal osal inimestest tunne, et me oleme üksi. See ei pea nii olema – seisame kõik koos üksteise õiguste eest,» kirjutati ürituse Facebooki seinal.

Ürituse eesmärk oli toetada neid, kelle suurim mure on näiteks automaks, elektrihinnad, sõnavabadus ja metsad.

Foto: Kuvatõmmis ürituse Facebooki seinalt

«Viimased neli aastat on rahva suhtes rakendatud enneolematut sõnavabaduse summutamist ja see näib olevat poliitikute jaoks mugavalt koroonakriisist edasi kandunud ka teistesse küsimustesse,» seisnes ürituse infos.

Autod kogunesid Tallinnas ja Võrus ning koos liiguti edasi, et moodustada inimkett. Kaasa paluti võtta ka küünlad, et jätta hiljem inimketti tähistama küünlakett.

«Toetame ja tunnustame valitsuse, riigikogu ja teiste vastutavate osapoolte koostöötahet ülalloetletud probleemide lahendamiseks. Aeg on küps avatud aruteludeks seni puudulikult käsitletud põletavatel teemadel ning rahva, ettevõtjate ja organisatsioonide sisuliseks kaasamiseks,» seisis Facebooki postituse lõpus.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles