Narva haigla töötajad ministrile: palun sekkuge, et juhina jätkaks dr Ago Kõrgvee (7)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Narva haigla.
Narva haigla. Foto: Sander Ilvest

Narva haigla töötajad saatsid terviseminister Riina Sikkutile (SDE) avaliku kirja, milles nad paluvad tema sekkumist Narva haigla töörahu ja stabiilsuse säilitamisel. «Soovime dr Ago Kõrgvee jätkamist SA Narva Haigla juhina,» kirjutasid töötajad. 

«Seoses haigla nõukogu otsusega kutsuda tagasi haigla juhatuse liige Ago Kõrgvee, ei saa haigla tööpere aru, mis põhjusel ja mis eesmärgil? Miks juht, kellel on haigla jaoks selged ja konkreetsed plaanid, kes on leidnud erinevaid teid nende plaanide realiseerimiseks ja kellel on võime plaane realiseerida, peab ennetähtaegselt oma tööpostilt lahkuma,» kirjutasid töötajad ministrile. 

«Haigla nõukogu liikmed on otsustanud tuua oma võimumängud üle Narva linna volikogust haiglasse. Kas haigla on selleks õige koht? Kindlasti mitte. Haiglas ravitakse linna elanikke, päästetakse nende elusid. Arvestades meedikute suurt vastutust, vaimset ning füüsilist ülekoormust, vajame kindlust ja stabiilsust oma igapäevatöös ning homse ees.»

Haiglatöötajate katse nõukogu esimehe Jevgrafoviga kohtuda ei kandnud vilja. «Korduvad haigla tööpere ettepanekud ja soovid ei ole jõudnud nõukogu liikmete kõrvadeni,» lisasid töötajad. 

«Palume teie kui ministri tuge ja sekkumist Narva haigla töörahu ja stabiilsuse säilitamisel. Soovime dr Ago Kõrgvee jätkamist SA Narva Haigla juhina.»

Eesti Arstide Liit toetab Narva haigla tööpere seisukohta.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles