Juurus keelitab pervert lapsi autosse

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Raplamaal elava naise sõnul meelitas võõras mees Juuru poe juures last kommiga autosse, kuid õnneks oli läheduses tüdruku ema, kes hakkas karjuma, et mees hoiaks lapsest eemale.

Sama mees on väidetavalt juba mitu korda tüdrukuid ahistanud ja viimane taoline juhtum toimus umbes kaks nädalat tagasi Juuru kalmistu lähistel, kus autoroolis istuv mees küsis lapsevankrit lükkavalt noorelt emalt teed ja hakkas teda seejärel autosse rebima, kirjutas Õhtuleht.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kristi Kais kinnitab, et Juuru juhtumite kohta on politseile info laekunud ja möödunud nädala reedel saatis Lääne prefektuur välja ka teate, milles Rapla kriminaaltalitus palub abi isiku tuvastamisel, kes eri ettekäänetel on tülitanud Raplamaal Juuru ja Kaiu vallas tütarlapsi ja noori naisi.

Ahistaja on eesti keelt kõnelev 25–30-aastane mees, kes kannab tumedat riietust ja sõidab halli värvi sõiduautoga.

Juuru vallavanem Margus Jaanson kinnitab, et intsidentide järel saadeti kohe informatsioon toimunu kohta kohalikku kooli ja Järlepa lasteaeda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles