Politsei otsib Tapa linnas kadunud 79-aastast Julijonat

Postimees
Copy
Foto: PPA

Politsei palub abi 79-aastase Julijona leidmisel, keda nähti viimati pühapäeval, 3. märtsil Tapa linnas asuva kortermaja juures.

Lähedased andsid politseile teada, et nad polnud naisega teisipäevani kontakti saanud ja tema asukoht on teadmata. Oma terviseseisundi tõttu võis naine sattuda segadusse ning ei pruugi ümbritsevat õigesti tajuda.

Tapa valla piirkonnapolitseiniku Aleksander Klasbergi sõnul on politseinikud kolmapäeval jätkanud Tapa linnas ja selle lähiümbruses erinevate aadressite kontrollimist, ent naist ei ole seni leitud.

«Palun Tapa kandi inimestel hoida silmad lahti ja kui keegi peaks Julijona sarnast naist nägema või olete teda läinud päevadel kuskil liikumas näinud, siis andke sellest politseile teada. Lisaks palun Tapa linna elanikel üle vaadata keldrid, kõrval- ja abihooned ning aiamaad välistamaks, et naine seal kuskil peavarju ei otsi,» rõhutas Klasberg.

Naisel on seljas oranži värvi jope, tumeroheline seelik ja jalas musta värvi kingad.

Politsei palub kõigil, kes Julijonat näevad või teavad tema asukohta, anda sellest teada helistades häirekeskuse numbrile 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles