TÜ Kliinikumi EMOs käärib: osakonna juhti süüdistatakse toksilises töökeskkonnas (2)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
TÜ Kliinikumi EMO töötajad kirjutasid umbusaldusavalduse osakonna juhi Sander Poksi (pildil) vastu.
TÜ Kliinikumi EMO töötajad kirjutasid umbusaldusavalduse osakonna juhi Sander Poksi (pildil) vastu. Foto: Tartu Ülikooli kliinikum

Tartu Ülikooli Kliinikumi erakorralise meditsiini osakonna töötajatest suur osa kirjutas alla umbusaldusavaldusele oma juhi vastu, kelle tõttu olevat töökeskkond toksiline. Kliinikum kohtub pöördumise teinud arstidega, ent rõhutab, et osakonnas on läbi viidud muudatused, millega ei suuda paljud töötajad harjuda. 

Üle 20 arsti (vaid paar inimest jättis allkirja andmata – toim.) on alla kirjutanud pöördumisele, milles väljendavad rahulolematust erakorralise meditsiini osakonna juhi dr Sander Poksi juhtimisstiiliga ning leiavad, et tema isiku tõttu on tekkinud toksiline töökeskkond. Seetõttu olevat ka rahumeelne töötamine osakonnas juba tükk aega häiritud.

Arstide sõnul on Poks oma juhtimisega muutnud töökeskkonna samm-sammult toksiliseks ning viinud osakonna tõsiste konfliktideni. Näiteks pannakse talle süüks, et ta kasutab vaid endale sobivat infot ning ebasobivat ignoreerib. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles