FOTO Tartus päästeti põlevast korterist kaks inimest

Postimees
Copy
Nii nägi sündmuspaik välja pärast põlengu kustutamist.
Nii nägi sündmuspaik välja pärast põlengu kustutamist. Foto: Päästeamet

Täna õhtul sai häirekeskus teate tulekahjust Tartus Aleksandri tänaval asuvas korterelamus. Päästetööde käigus selgus, et tegemist on toidukõrbemisega ja päästjad tõid suitsuga täitunud korterist välja kaks inimest.

Esmaspäeval kell 19.57 teatati Häirekeskusele, et Aleksandri tänaval neljakorruselise korterelamu esimesel korrusel asuva korteri ukse vahelt tuleb suitsu ja korteris töötab suitsuandur. Kolme minutiga kohale jõudnud Tartu komando päästemeeskond viis läbi suitsusukeldumise ja päästis korterist kaks seal viibinud inimest.

Suitsuga täitunud korteris oli toidukõrbemisest tekkinud tulekahju, mille päästjad kiiresti kustutasid ning tuulutasid seejärel ruumid.

Tänu naabrite valvsusele ja korteris olevale töökorras suitsuandurile lõppes see tulekahju õnnelikult, kuid paraku ei lõpe kõik sündmused nii hästi. Selle aasta jooksul on tules hukkunud juba 18 inimest. Päästeamet tuletab meelde, et töökorras ja õigesti paigaldatud suitsuandur annab võimaluse õigeaegselt avastada tulekahju ja päästa inimeste elud ning vara.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles