Viadukti ehituse tõttu katkeb trammiliiklus Tondi piirkonnas (1)

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Foto: Tallinna linnavalitsus

Reedel, 15. märtsil algab taas Tondi raudteeülesõidu remont, mis toob kaasa liikluskorralduse muudatusi ja ajutise trammiliikluse katkestamise Tondi piirkonnas.

Tööde käigus asfalteeritakse Kotka tänaval esimene sõidurida ning freesitakse teise sõidurea katend. Liikluskorraldus muutub ainult Kotka tänava sõiduridade vahel. Tondi tänava trammiteega lõigus algab tehnovõrkude rekonstrueerimine ning trammitee ümberehitus ja selle ajaks suletakse Tondi tänav Alevi tänava ristmikust kuni Tondi ülesõiduni.

Seoses Tondi raudteeülesõidu ehitustöödega suletakse 15. märtsist kuni 1. augustini Tondi trammide lõppjaam. 15. märtsist kuni 1. augustini lühendatakse trammiliini nr 3 ja 4 Vana-Lõuna trammide lõppjaamani. Trammiliin nr 1, 2 ja 5 jätkavad tavapärasel liikumisteel kuni 3. mai kella 20ni.

Tööde alguskuupäeval, 15. märtsil hommikuse tipptunni ajal, on Tallinn-Väike ja Tondi trammipeatuses ka Kesklinna linnaosavalitsuse ametnikud, kes vajadusel selgitavad liiklusmuudatusi ja suunavad inimesi bussipeatustesse.

Tondi viadukti ehitus kestab selle aasta lõpuni. Raudtee ületamise ohutuse tagamiseks ehitatakse ümber Tondi tänava raudteeülesõit – varasema ülesõidu asemel rajatakse uus raudteealune läbisõit, ehitatakse uued ja ohutumad jalgteed, rajatakse uued kaldteed ja trepid parema ligipääsu tagamiseks raudteeplatvormile.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles