FOTO Venemaalt lendas ebaseaduslikult üle piiri Eestisse roosa merihobu

BNS
Copy
Venemaalt Eestisse lennanud täispuhutav merihobu.
Venemaalt Eestisse lennanud täispuhutav merihobu. Foto: Lõuna prefektuur

Peipsi järvel tekitas ööl vastu kolmapäeva elevust õhus hõljunud täispuhutav roosa merihobu, mis lendas Venemaa poolt Eestisse.

Lõuna prefektuuri piirivalvurid tõdesid, et nad on harjunud oma tööpiirkonnas nägema kõikvõimalikke olendeid – küll on seirekaameratesse jäänud üle järve ujuvad karud ja põdrad, piiriribal kõndivad metssead, hundid ja ka ilvesed, puulatvades on aga nähtud seiret tegemas kotkaid ja muid sulelisi.

«Kuid täna öösel üllatas piirivalvureid seninägemata olevus. Vahejuhtumile ajutise kontrolljoone lähedal reageerisid piirivalvurid kella kahe paiku öösel, kui täheldati ebaseaduslik piiriületus Venemaalt Eestisse. Üllatus sündmuskohale jõudes oli aga suur, kui piiririkkujaks osutus roosakat värvi merihobu,» kirjutas Lõuna prefektuur sotsiaalmeedias.

«Ega elukas end esiti liiga kergelt kätte ka ei andnud piirivalvuritele, ta nägi ikka üksjagu vaeva, et hõljukimeeskonna eest mängleva kergusega ära lennata. Aga kätte me piiririkkuja saime ja kordonisse tõime, kuhu ta oma elujõu hääbumiseni ka pesitsema jääb,» lisasid piiriametnikud.

«Tule sa üle piiri sõites, ujudes, laevatades või lennates, piirivalvurite silmad on kõikjal ja ühtviisi teravad igal ajal ja kujul piiririkkujate suhtes,» lisasid ametnikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles