Õnne Pillak: Savisaar on Tallinna vapimärgi muutnud parteimedaliks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna vapimärk.
Tallinna vapimärk. Foto: Peeter Langovits

Tallinna vapimärk peaks olema tunnustuseks eriliste teenete eest ning olema seotud konkreetsete sammudega linna arendamisel ja paremaks muutmisel, arvab linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees Õnne Pillak.


«Tänane linnavalitsus on muutnud selle erakondliku kuuluvuse järgi jagatavaks parteimedaliks, mille tõestuseks on täna linnapea poolt Tallinna vapimärgi kandidaadiks esitatud Toomas Vitsut,» ütles Pillak.

Ta lisas, et ei alahinda Vitsuti pikaajalist tööd volikogu esimehena, kuid tõdeb, et Tallinnas on inimesi, kellele linn võlgneb palju suuremat tänu.

«Reformierakonna fraktsioon esitas vapimärgi kandidaadiks Tarmo Treimanni, kes oma tegevusega MTÜs Kodaniku Hääl on andnud suure panuse kodanikuühiskonna arendamisel ning lasteaedade parema õpi- ja mängukeskkonna eest võitlemisel,» rääkis Pillak.

Tallinna vapimärk antakse erilise austusavaldusena linnale osutatud eriliste teenete eest. Vapimärk antakse kätte Tallinna linna päeval 15. mail.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles