President Karis nimetas ametisse kolm uut kohtunikku

Postimees
Copy
President Alar Karis nimetas täna Kadriorus ametisse uue ringkonnakohtuniku ja kaks halduskohtunikku, keda esitles riigipeale riigikohtu esimees Villu Kõve (paremal)
President Alar Karis nimetas täna Kadriorus ametisse uue ringkonnakohtuniku ja kaks halduskohtunikku, keda esitles riigipeale riigikohtu esimees Villu Kõve (paremal) Foto: Vabariigi Presidendi Kantselei

President Alar Karis nimetas täna Kadriorus ametisse ühe uue ringkonnakohtuniku ja kaks halduskohtunikku.

Tallinna ringkonnakohtus hakkab lahendama tsiviilasju Veiko Vaske, Tallinna halduskohtusse asuvad tööle Mait Laaring ja Maarja Oras.

Kohtunikke ametisse nimetamise puhul õnnitledes avaldas president Alar Karis lootust, et kohtunikud annavad oma panuse Eesti kohtusüsteemi tugevdamisse. Karise sõnul rõõmustab teda endise rektorina, et kõik ametisse nimetatud kohtunikud on õpetanud ja õpetavad ka praegu ülikoolis edukalt tulevasi juriste, on teinud teadustööd ja jaganud oma teadmisi kolleegidele. Ta avaldas lootust, et oma uue ameti kõrval leiavad kohtunikud selleks aega ka edaspidi.

Riigipea soovis uutele kohtunikele vaimujõudu tööpingele vastu pidamiseks, kindlat meelt, väsimatust ja väärikust kohtuniku rollis.

Kohtunikke esitles riigipeale riigikohtu esimees Villu Kõve ja uued kohtunikud andsid riigipea ees kohtunikuvande.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles