Ekslike andmetega tunnistuste varjust tulid välja küsitavad allkirjad (6)

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Tallinna erateeninduskooli direktor Andrei Gritskov ütleb, et tal ei ole õigust Postimehele kommenteerida, kuidas said tema asutuse korraldatud koolituse osavõtulehele, mis tuli esitada töötukassale, sellised allkirjad, mida nende väidetav andja enda omaks ei tunnista.
Tallinna erateeninduskooli direktor Andrei Gritskov ütleb, et tal ei ole õigust Postimehele kommenteerida, kuidas said tema asutuse korraldatud koolituse osavõtulehele, mis tuli esitada töötukassale, sellised allkirjad, mida nende väidetav andja enda omaks ei tunnista. Foto: Kollaaž

Varasemast tuntud telemees Andres Raid osales mullu sügisel täiskasvanute koolitaja koolitusel, mille järel sai ta tunnistuse, et läbis selle täies mahus, 60 akadeemilise tunni ulatuses, ehkki tegelikult kestis koolitus tema kinnitusel Zoomi veebikeskkonnas kahel päeval kokku mitte rohkem kui kuus astronoomilist ehk kaheksa akadeemilist tundi.

Samal koolitusel osalenud Tallinna omaaegne abilinnapea ja Tallinna Tehnikakõrgkooli ehitusteaduskonna endine professor Priit Willbach mäletab enda sõnul samuti, et koolitus kestis Zoomis kokku kuus tundi.

Samasuguse, Tallinna erateeninduskooli (MTÜ Tetkool) väljastatud tunnistuse 60 akadeemilises tunnis osalemise kohta sai ka juristiharidusega endine politseiametnik Valdo Tõnissoo, kes enda arvepidamise järgi osales kolmel päeval. Koolituse korraldaja, Tetkooli osavõtulehele on märgitud koolitus kestma 14 päeval.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles