Tallinnas Vabaduse väljaku ääres saab terve nädala tasuta parkida

Postimees
Copy
Parkimisettevõte Snabb korraldab Tallinnas Kaarli puiestee 2 asuvas parklas tasuta parkimise nädala.
Parkimisettevõte Snabb korraldab Tallinnas Kaarli puiestee 2 asuvas parklas tasuta parkimise nädala. Foto: Tairo Lutter

Parkimisettevõte Snabb korraldab Tallinnas Kaarli puiestee 2 asuvas parklas tasuta parkimise nädala, mis vältab neljapäevast 27. märtsini.

Tasuta parkimise nädala eesmärk on muuta vanalinna külastamine mugavamaks ning tutvustada süda- ja vanalinna kõige soodsamat parkimisvõimalust.

Kaarli puiestee 2 parkla asub täpselt Vabaduse väljaku serval ja sobib ideaalselt kõigile, kes soovivad vanalinna minna.

Snabbi tegevjuht Kustas Kõiv rääkis, et süda- ja vanalinnas parkimine võib olla tüütu ja kulukas ettevõtmine. «Näeme, et suur hulk kasutajaid ei ole vanalinna parklaid külastanud ning pigem väldivad seda piirkonda kõrgete parkimistasude tõttu. Selleks, et inimesed saaksid järele proovida, kui soodne ja mugav on vanalinna külastada, otsustasime teha tutvumisnädala, mil kõigile Snabb äpiga parkijatele on Kaarli puiestee 2 parklas parkimine tasuta. Loodame, et peale tutvumisnädalat on vanalinna külastamisest paljudel positiivsem kogemus ning kõrged parkimistasud ei saa enam takistuseks. Teadlikkus parkimisvõimalustest vähendab kindlasti ka ebaseaduslikku parkimist kõnniteedel,» ütles Kõiv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles