FOTOD Isamaa esinumber europarlamendi valimistel on Riho Terras (5)

Postimees
Copy

Pühapäevasel Isamaa volikogul kinnitati üheksa kandidaati, kes kandideerivad Euroopa Parlamendi valimistel. Samuti kinnitati erakonna valimisprogramm.

Isamaa Euroopa Parlamendi valimiste nimekirja kuuluvad lisaks esinumber Riho Terrasele ankrumees Jüri Ratas, siis Urmas Reinsalu, Urve Palo, Riina Solman, Tõnis Lukas, Virve Linder, Üllar Saaremäe ja Ahti Kallikorm.

«Neil valimistel ei vali Eesti inimesed endale diplomaate või esindajaid kusagile kaugele välismaale. Juunis toimuvad valimised on põhimõtteline maailmavaateline valik. Eesti kontekstis tähendab see rahvahääletust praeguse valitsuse poliitika suhtes. Euroopa Liidu kontekstis tähendab hääl Isamaale häält tugevale julgeolekupoliitikale, rahvusriikide liidule ning tervest mõistusest lähtuvale majandus- ja keskkonnapoliitikale,» ütles Terras volikogu ees peetud kõnes.

Erakonna valimisloosungiks on «Õigele teele!». «Meie, Isamaa ülesanne on viia olulised otsused Eestis ja Euroopas õigele teele!» sõnas Terras.

«Ankrumehe kohustus on kogu võistkond tuua võidule. Isamaal on Euroopa Parlamendi valimistel kõige tugevam nimekiri. Seisame üheskoos meie majanduse kasvu, inimeste kindlustunde, julgeoleku ja Ukraina võidu eest,» ütles Jüri Ratas.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles