VIDEOINTERVJUU Ossinovski: meie jaoks ei olnud küsimus selles, et saaks kellestki lahti (8)

Uuendatud 26. märts 2024, 10:45
Copy
Jevgeni Ossinovski
Jevgeni Ossinovski Foto: Pilt videost

Sotsiaaldemokraat Jevgeni Ossinovski rääkis Postimehele, et tema erakonna jaoks oli Mihhail Kõlvarti umbusaldamise otsus raske, kuid koostöö lõpetamine keskerakonnaga oli aus otsus avalikkuse ja endise partneri suhtes. Seda, milline tuleb uus koalitsioon või kellest saab linnapea, ei osanud Ossinovski veel öelda.

Sotsid olid tükk aega dilemma ees, kas pöörata Keskerakonnale selg või mitte. Lõpuks otsustasite seda teha. Võtke palun kokku, miks?

Kui opositsioonierakonnad on juubeldades oma umbusalduse avaldust esitanud ja seisukohta väljendanud, siis sotsiaaldemokraatide jaoks oli see loomulikult raske otsus. Tulenevalt meie erilisest positsioonist pidime me otsustama koostöö lõpetamist linnavõimupartneriga, Keskerakonnaga, ja loomulikult selles positsioonis tajusime vastutust nii oma valijate kui ka Tallinna inimeste ees. Sest alati ei ole võimuvahetus positiivne, mis asemele tuleb. Ja võimuvahetus ei ole eesmärk omaette. Sellest tulenevalt võttis otsustusprotsess oma aja, et otsuseni jõuda.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles