Politsei korjas eakale mehele kimbu pajuurbasid (3)

BNS
Copy
Foto: Politsei

Ida-Virumaal sattus neljapäeval politseinike teele eakas autojuht, keda korrakaitsjad aidata otsustasid ning korjasid talle teepervelt kimbu pajuurbasid.

Lõunapaiku jäi patrullile silma Narva-Jõesuus kahtlase sõidustiiliga auto, mis teel vingerdas. Politseinikud andsid sõidukile peatumismärguande, sest oli kahtlus, et sohver võib olla purjus, kirjutas Ida prefektuur sotsiaalmeedias.

Kontrollimisel see fakt siiski kinnitust ei leidnud. Masina roolis olnud mees oli kaine. «Auto roolis olnud 84-aastane härra vabandas enda sõidustiili pärast ning sõnas, et aeglustas ja vingerdas teel seetõttu, et otsis homse püha puhul teeservast pajuurbasid, et need siis koju lauale vaasi panna,» märkis politsei.

Kuna eakal härral oli künklikul teeserval jalgsi liikumisega raskusi ning peokingadki jalas, otsustas koerajuht Artjom ise tee ääres olevasse kraavi sammud seada ja üks ilus kimp valmis korjata.

«Nii sai härra endale ilusa pajutibude kimbu ning meie saime kellegi päeva rõõmsamaks teha Ilusaid saabuvaid lihavõttepühi!» märkis politsei.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles