Gümnaasiumi saatuse pärast sekkusid võitlusse reklaam ja politsei

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Selline Kohtla-Järve gümnaasiumi kiitev ratastel reklaam tervitas eile hommikul Toila gümnaasiumi (taamal vasakul) saabuvaid õpilasi ja õ­petajaid.
Selline Kohtla-Järve gümnaasiumi kiitev ratastel reklaam tervitas eile hommikul Toila gümnaasiumi (taamal vasakul) saabuvaid õpilasi ja õ­petajaid. Foto: Maria Ronk

Pühapäeva pärastlõunal vedas Kohtla-Järve gümnaasiumi direktor Hendrik Agur oma autoga Toila gümnaasiumi juurde treilerile paigutatud reklaami, millel kuulutab, et tema juhitav kool annab Ida-Virumaal parimat eestikeelset haridust.

Toila lapsevanemate sõnul mõjub see aga kohalikule kogukonnale nagu soola raputamine lahtisele haavale.

Toila kogukonna pahameel ja ärritus on tingitud sellest, et alles möödunud nädala keskel otsustas sealne vallavolikogu häältega 9:7, et ületulevast õppeaastast lõpeb Toila gümnaasiumis gümnaasiumihariduse andmine ning õppeasutus jätkab ainult põhikoolina.

Toila vallavalitsus andis Kohtla-Järve gümnaasiumile loa paigaldada ligi kuue meetri laiune ning kahe ja poole meetri kõrgune reklaam kohalikust gümnaasiumist umbes poolesaja meetri kaugusele bussipeatuse juurde kohe järgmisel päeval pärast otsust õppeasutuse edasise saatuse kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles