FOTOD Toila gümnaasiumi juurest kadus kirgi kütnud reklaamplakat

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Selline reklaam tervitas esmaspäeva hommikul koolipäeva algul Toila gümnaasiumi saabunud õpilasi ja õpetajaid.
Selline reklaam tervitas esmaspäeva hommikul koolipäeva algul Toila gümnaasiumi saabunud õpilasi ja õpetajaid. Foto: Maria Ronk

Täna hommikul, kui viimastel nädalatel ajakirjanduse huviorbiiti sattunud Toila gümnaasiumi õpilased ja õpetajad saabusid kooli, nägid nad, et selle juurest on kadunud sinna pühapäeva pärastlõunal treileril veetud reklaam, mis kuulutas, et Ida-Virumaal annab parimat eestikeelset haridust Kohtla-Järve gümnaasium.

Ligi kuue meetri laiuse ning kahe ja poole meetri kõrguse reklaami puudumine jäi silma ka Toila gümnaasiumi direktorile Signe Ilmjärvele, kes oli varem avaldanud reklaami üle nördimust, sest tema nägemuses halvustas see teisi Ida-Virumaa koole, kus justkui ei antaks head haridust. «Ma arvan, et see ei ole sobilik,» sõnas ta.

Ilmjärvel polnud aimugi, miks reklaam, mille eesmärke oli meelitada tema juhitavast koolist põhikooli lõpetajaid edasi õppima Kohtla-Järve gümnaasiumi, oli ära viidud, ehkki Toila vallavalitsusest selle paigaldamiseks antud luba kehtis järgmise nädala alguseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles