Mustvee põlengus hukkus mees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihulas põles 8. septembri varahommikul kahekorruselise kortermaja teine korrus.
Lihulas põles 8. septembri varahommikul kahekorruselise kortermaja teine korrus. Foto: Liis Treimann

Täna öösel Jõgevamaal Mustvee linnas põlenud majast leiti surnukeha.

Täna kell 00.20 teatati Häirekeskusele tulekahjust Jõgeva maakonnas Mustvee linnas Pihkva 69 asuvas elamus. Päästjate saabudes põles elumaja lahtise leegiga ja ohus olid kõrvalasuvad hooned.

Kustutustööde käigus leiti majast meesterahva surnukeha. Põleng kustutati lõplikult kella 04.55 paiku.

Lõuna päästekeskuse kinnitusel sai elumaja (mõõtmetega, 10 x 8 meetrit) tulekahju alguse tõenäoliselt tualettruumis suitsetamisest. Süttinud majast pääses välja kaks inimest, üks jäi tulle. Puidust seintega elumaja suures osas hävis.

Tihedalt kokku ehitatud hoonetekompleksis võttis kiiresti tuld ka kiviseintega kõrvalhoone (mõõtmetega 6 x13 meetrit) ning sauna katusealune. Tuli ohustas ka kõrvalasuvat elumaja, mille katus võttis korraks tuld, kuid päästjad tõrjusid kiiresti leegid.

Et leegid põletasid läbi elektrijuhtmed, kaasati kustutustöödele ka Eesti Energia spetsialistid, kes lülitasid kinnistu elektrivõrgust välja.

Hommikul pärast kella 7-t saabus teade, et öösel põlenud maja süttis uuesti. Kontrollimisel päästjad aga tulekoldeid ei leidnud. Maja rusudest immitses üksnes suitsu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles