Tallinna võimukõneluste venimine muutis Keskerakonna ülejooksikud närviliseks

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Tallinna linnavolikogu erakorraline istung
23. märtsil, kus avaldati umbusaldust linnapeale. Tagumises reas vasakult Tõnis Mölder ja Taavi Aas.
Tallinna linnavolikogu erakorraline istung 23. märtsil, kus avaldati umbusaldust linnapeale. Tagumises reas vasakult Tõnis Mölder ja Taavi Aas. Foto: Tairo Lutter

Keskerakonnast lahkunud ning Tallinna opositsiooni üle läinud Taavi Aas ja Tõnis Mölder tegid eile avalduse, milles lubavad ­teha koostööd kõigi Tallinna volikogus esindatud erakondadega.

«Teadsime, et nelja erakonna kokkulepe Tallinna juhtimiseks ei ole lihtne, aga osapooled kinnitasid, et nende soov on siiras ja koostöö võimalik,» kirjutasid Aas ja Mölder avalduses. «Paraku on viimased päevad näidanud, et võimalikud koostööpartnerid ei ole suutnud leida lahendust, kuidas Toompea probleemid taas all-linna ei jõuaks. Läbi ajaloo kestnud vastasseis on jällegi tallinlasi ja nende heaolu mõjutamas. Loodav koalitsioon peab võtma fookusesse linlaste heaolu – sealhulgas transpordi, tervishoiu ja planeeringud –, et Tallinn saaks areneda ning pealinna elanike heaolu kasvada.»

Aas ja Mölder kirjutavad, et loodavad, et uue koalitsiooni partnerid jätavad Toompea mured Lühikese jala värava taha ja saavutavad üksmeele pühapäevaks, mil koguneb linnavolikogu istung.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles