Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Mustamäel loomi piinanud nooruk väidab, et leidis nad juba surnuna

Copy
Võikad teod pandi toime Mustamäel Kännu Kuke piirkonnas.
Võikad teod pandi toime Mustamäel Kännu Kuke piirkonnas. Foto: Konstantin Sednev

Hiljuti vapustas tallinlasi teade, et avalikes kohtades on leitud puude või pinkide külge naelutatud oravaid ja jäneseid. Politseil õnnestus võika teo toimepanija tabada ning peagi selgus, et tegemist on psüühikahäirega inimesega. Rus.Postimees soovis teada, millega ta oma käitumist põhjendab.

Väliselt on tegemist täiesti tavalise noormehega, kes aga viimased paar aastat peab ennast naiseks ja palub kutsuda Jana Bukaškinaks. «Bukaškina on naljakas, букашка (eesti keeles putukas) rõhutab, et ma olen väga tühine,» ütles ta portaalile Rus.Postimees.

Jana väidab, et tema ei tapnud loomi, vaid leidis nad surnuna. «Ma juba rääkisin sellest politseis ülekuulamisel, loodan, et tänu sellele jääb süüdistus loomapiinamises ära,» ütles ta. «Küülik paljaste kätega kinni püüda, pingi juurde viia ja elusalt selle külge naelutada on ju sama hästi kui võimatu. Aga surnud loomadega olen ma tegelenud juba alates 14. eluaastast, lihtsalt keegi ei pööranud sellele varem tähelepanu. Ma ei näinud selles midagi erilist.»

Copy

Märksõnad

Tagasi üles