Töökiusajaks tembeldatud lasteaiajuht ei lasknud vallavõimul endast üle sõita (12)

Uuendatud 19. aprill 2024, 08:51
Copy
Anija vallavanem Riivo Noor (istub) ja vallandatud lasteaiajuhataja Maia Alumaa (paremal) sõlmisid Harju maakohtus kompromissi, millest tulenevad järeldused on kummalgi täiesti vastupidised. Alumaa kõrval vasakul tema advokaat Marko Pikani.
Anija vallavanem Riivo Noor (istub) ja vallandatud lasteaiajuhataja Maia Alumaa (paremal) sõlmisid Harju maakohtus kompromissi, millest tulenevad järeldused on kummalgi täiesti vastupidised. Alumaa kõrval vasakul tema advokaat Marko Pikani. Foto: Tairo Lutter

Töökiusu ettekäändel töölt kõrvaldatud Aegviidu lasteaia juhataja, kelle tegevus häiris Anija vallavalitsuse plaani lasteaed kiirelt ja kärata kooliga liita, tambiti töövaidluskomisjonis küll mutta, kuid saavutas kohtus kompromissi, mille järgi tunnistati tema vallandamine ebaõigeks.

«Kuna vallavalitsus oli kompromissiga kohtus ja töölepingu lõpetamise aluse ära muutmisega nõus, tähendab see sisuliselt seda, et nad võtsid kõik süüdistused tagasi,» kommenteeris endine Aegviidu lasteaia juhataja Alumaa enam kui aasta kestnud võitlust oma hea nime ja õiguste eest. «Ehk nii nagu ma juba olen öelnud, oligi kõik fabritseeritud ja vallavalitsus seda sisuliselt nüüd ka tunnistab. Igal juhul minu jaoks on see võit ja nende kaotus. Valel on ikka lühikesed jalad.»

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles