Purjuspäi avarii teinud vanemkonstaabel lasti lahti

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Põhja politseiprefektuur vabastas täna ametikohalt tööst vabal ajal keskmises joobes olles sõidukit juhtinud arestimaja töötaja, kes laupäeval sõitis otsa eesliikunud maasturile. Tööta jääb ka jääknähtudega roolist tabatud politseinik.

Laupäeval kella 14 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinna-Tartu maanteel Rae vallas, teatas Põhja prefektuur. Keskmises joobes 38-aastane vanemkonstaabel sõitis BMWd juhtides tagant otsas ees liikunud maasturile Jeep. Liiklusõnnetuses keegi viga ei saanud.

Avarii hetkel džiibis olnud Eduard rääkis venekeelsele Postimees.ee'le, et pärast õnnetust palus BMW juht politseid mitte välja kutsuda. Aga kui mõistis, et korravalvurid siiski saabuvad, püüdis varjuda, kuid teised avariiosalised pidasid ta kinni. 

Teinegi politseinik jääb tööta

Pühapäeva pärastlõunal tabas julgestuspolitsei patrull Tallinnas Kadaka teel rutiinse kontrolli käigus tööst vabal ajal erasõiduki roolist jääknähtudega Põhja prefektuuri korrakaitseosakonna juhtivkonstaabli.

Sõidukit juhtinud politseinikul tuvastati alkoholi tarvitamise tunnused ning temagi vabastatakse töölt.

Põhja politseiprefekt Elmar Vaheri sõnul suhtub politsei eriti karmilt joobes olekus sõidukijuhtimisse politseiametniku poolt. «Äärmiselt kahetsusväärne, et meie hulgas leidub töötajaid, kes oma käitumisega ei pea millekski oma kolleegide tänuväärset tööd liikluses inimelude säästmisel,» sõnas politseiprefekt.

Politseiprefekt vabandab Põhja prefektuuri nimel õnnetusse sattunud sõidukijuhi ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles