FOTOD Riigikogulane hakkab Eestisse naastes Tiibeti esindusega tegelema (1)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Tiibeti toetusrühma liige Henn Põlluaas (EKRE, vasakult), Tiibeti eksiilvalitsuse president Penpa Tsering, Tiibeti toetusrühma esimees Juku-Kalle Raid (Eesti 200), toetusrühma liige Tarmo Tamm (Eesti 200) ja dalai-laama eriesindaja Sonam Frasi.
Tiibeti toetusrühma liige Henn Põlluaas (EKRE, vasakult), Tiibeti eksiilvalitsuse president Penpa Tsering, Tiibeti toetusrühma esimees Juku-Kalle Raid (Eesti 200), toetusrühma liige Tarmo Tamm (Eesti 200) ja dalai-laama eriesindaja Sonam Frasi. Foto: Erakogu

Riigikogu Tiibeti toetusrühma esimees Juku-Kalle Raid (Eesti 200), liikmed Henn Põlluaas (EKRE) ja Tarmo Tamm (Eesti 200) kohtusid Tiibeti eksiilvalitsuse presidendi Penpa Tseringiga. Eestisse naastes hakatakse tegema tööd, et avada Tiibeti eksiilvalitsuse esindus.

Riigikogu liikmed said Penpa Tseringiga, kes veebruaris käis ka Eestis, kokku tema residentsis Indias Dharamsalas. Vesteldi üle kahe tunni. Raid ütles, et kogu delegatsioonile oli see kohtumine maailma avardav.

Tseringi vastuvõtt erineb sajaprotsendiliselt teistest lääne vastuvõttudest ja poliitilistest külastustest. «Tiibetlased on hästi avalad. Penpa on hästi aval. Inimesed naeravad ja on oma raskuste juures üsna rõõmsad, joviaalsed ja optimistlikud. Mis ei tähenda muidugi, et nad oma paha olukorda ei tajuks. Asi on selles, et nad saavad ka aru, et lihtsalt morbiidse ingumisega kaugele ei jõua. Maailm on niigi seda morbiidsust täis!» kirjeldas Raid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles