Reservväelased saavad nädal aega pealinna kultuuriasutustes soodustusi

Postimees
Copy
Illustreeriv foto reservväelaste kogunemiselt.
Illustreeriv foto reservväelaste kogunemiselt. Foto: Erik Prozes

Tallinna linn sõlmis kaitseministeeriumiga koostöölepingu, millega pakutakse ühel nädalal reservväelastele võimalust koos peredega tasuta külastada mitmeid pealinna asutusi ning osta etendustele soodushinnaga pileteid.

Reservväelaste nädalal, 28. aprillist kuni 6. maini saavad reservväelased koos peredega tasuta külastada Tallinna loomaaeda, Tallinna botaanikaaeda ning Tallinna linnamuuseumi ja Tallinna kirjanduskeskuse filiaale (Linnaelumuuseum, Kiek in de Köki kindlustusmuuseum, Tallinna Vene muuseum, Fotomuuseum, lastemuuseum Miiamilla, Peeter I maja, Kalamaja muuseum, A. H. Tammsaare muuseum, Eduard Vilde muuseum ja Mati Undi muuseum).

Lisaks võimaldavad Tallinna filharmoonia ja Tallinna linnateater sel perioodil reservväelastel osta Piletilevi müügikeskkonnas kuni kaks piletit nende korraldatavatele etendustele, üritustele ja festivalidele 50-protsendilise allahindlusega.

Koostööleppe allkirjastanud Tallinna abilinnapea Kaarel Oja (SDE) sõnul on kaitseministeeriumi ellu kutsutud reservväelaste nädal tähelepanuväärne algatus, millega saab tunnustada ja tänada neid, kelle roll Eesti riigi kaitsmisel on ülioluline.

«Pealinn annab hea meelega oma panuse nädala õnnestumisse ja pakub reservväelastele võimalusi Kevadtormile eelneval või järgneval ajal kas tasuta või märkimisväärse soodustusega saada ühes oma lähedastega osa linna kultuurisündmustest ja vaba aja veetmise võimalustest,» lausus Oja.

Reservväelase staatusega isikute ringi määratleb kaitseministeerium ning annab Tallinna linnale täpsed juhised, kuidas tuvastada neid, kellel on õigus soodustustele.

Reservväelased leiavad erinevate soodustuste kohta infot kaitseväeteenistuse veebis, mis on nähtavad ainult reservväelastele. Lisainfot leiab kaitseministeeriumi veebilehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles