Eesmaa: Parbuse ja Sepa üle peab juhatuses aru pidama

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Parbuse pistiseasjas otsuse väljakuulutamine.
Ivo Parbuse pistiseasjas otsuse väljakuulutamine. Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna aseesimehe Enn Eesmaa hinnangul peaks Harju maakohtus süüdi mõistetud parteikaaslaste Ivo Parbuse ja Elmar Sepa juhtumit arutama erakonna juhatus.

«Minu isiklik arvamus on, et see protsess (kuni edasi kaevatakse - toim) tuleb lõpuni käia, aga kahtlemata, kui sellised asjad juhtuvad meie erakonna liikmetega, siis sellel teemal ilmtingimata peab rääkima ka erakonna juhatus,» ütles Eesmaa ERRi uudisteportaalile.

Eesmaa peab võimalikuks ka, et asi läheb erakonna aukohtusse pärast lõplikku kohtuotsust, mis aga on tõenäoliselt mägede taga, sest mõlemad süüdimõistetud on kinnitanud, et kavatsevad Harju maakohtu otsuse edasi kaevata.

«Siin ei ole mingisugust võimalustki asja unustada või kinni mätsida erakonna tasandil, aga kuna see protsess on käimas ja mõnevõrra meie kohtuvõim on juba liigselt kiirustanud, siis me ei lähe selle kiirustamisega kaasa ja pooleliolevat protsessi ei hakka lahkama. Aga, et selles asjas tuleb ka juhatuse tasandil arutelu, olen ma kindel,» märkis Eesmaa.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles