Kaks Tallinna linnaosavanemat määrati ametisse

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Kristiine linnaosavanem Renata Lukk.
Kristiine linnaosavanem Renata Lukk. Foto: Tairo Lutter

Linnavalitsus nimetas alates 2. maist ametisse kahe Tallinna linnaosa vanemad.

Kristiine linnaosa vanemaks sai Renata Lukk (Eesti 200) ja Nõmme linnaosa vanemaks Karmo Kuri (SDE). Nende ametiaeg kestab praeguse linnavalitsuse volituste lõpuni. Mõlema linnaosavanema kandidatuuri kiitsid heaks ka linnaosakogud.

Kristiine linnaosa vanem Renata Lukk on omandanud 2018. aastal Tartu Ülikoolis humanitaarteaduse magistrikraadi inglise keele ja kirjanduse erialal. Tal on 2021.

aastast ka rakenduskõrgharidus Tallinna Ülikooli rakendusinformaatika erialal. Tal on töökogemus erinevates haridusasutustes inglise keele õpetamisel. Alates 2023. aastast on ta välisministeeriumis ministri nõunik.

Nõmme linnaosa vanema kandidaat Karmo Kuri oli Nõmme linnaosa vanem ka eelmise linnavalitsuse volituste ajal alates alates 15. juunist 2022 kuni tänavu 14. aprillini. Kuri on töötanud Nõmme linnaosa valituses alates 2011. aastast erinevatel linnamajanduse valdkonna teenistuskohtadel. 2018. aasta märtsist kuni linnaosa vanemaks nimetamiseni oli ta linnaosa vanema asetäitja. Kuri on omandanud bakalaureusekraadi 2017. aastal Tallinna Ülikoolis rekreatsioonikorralduse erialal. Magistrikraadi omandamine Tallinna Tehnikaülikoolis avaliku sektori juhtimise ja innovatsiooni erialal on lõpetamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles