Eesti hagijad Seti 
(vasakul) ja Retro 
demonstreerisid hoogsalt, miks nende tõugu nii heaks ajujahi koeraks peetakse – neil jätkus jaksu vahetpidamata ringi tormata ja karata, hüpelda, keksida. Lühike istumispaus tehti vaid hetkeks, kui kaelapandud rihm andis lootust, et äkki viiakse metsa. Seekord läks aga kehvasti, pandi tagasi aedikusse.
Eesti hagijad Seti (vasakul) ja Retro demonstreerisid hoogsalt, miks nende tõugu nii heaks ajujahi koeraks peetakse – neil jätkus jaksu vahetpidamata ringi tormata ja karata, hüpelda, keksida. Lühike istumispaus tehti vaid hetkeks, kui kaelapandud rihm andis lootust, et äkki viiakse metsa. Seekord läks aga kehvasti, pandi tagasi aedikusse. Foto: Margus Ansu

Ene-Helve Kallavuse aiaväraval on silt «Kuri koer», pildil punaselt hõõguvate silmadega hundi moodi elukas. Aiast seest, hoiatava tahvli tagant piilub võõraste poole aga pisut kartliku olekuga, laperdavate kõrvade ja soojade silmadega eesti hagijas Retro, kes alles külaliste väravast sisenemise peale valju laulu lahti laseb, igaks juhuks ohutusse kaugusesse hoides.

Kommentaarid
Copy