Savisaar lahkujatest: see on kergendus

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnapea Edgar Savisaar pressikonverentsil.
Tallinna linnapea Edgar Savisaar pressikonverentsil. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Keskerakonna esimees, Tallinna linnapea Edgar Savisaar ütles, et oma erakonda maha teinud inimeste parteist lahkumine on kergendus.

«Igale erakonnale on kahtlemata kergenduseks inimeste lahkumine, kelle peamiseks poliitikas välja paistmise teemaks on kujunenud oma erakonna mahategemine,» ütles Savisaar, kommenteerides tänast kaheksa Keskerakonna liikme väljaastumist parteist.

«Keskerakond soovib Eestis valitseva äärmusliku majandus- ja sotsiaalpoliitika muutmist inimnäolisemaks ning selleks on vaja vahetada valitsust, mitte valitsuse rõõmuks opositsioonis omavahel nägeleda,» leidis Savisaar.

«Mis puutub Keskerakonna lippu, siis see püsib ikka kõrgel, nagu kinnitas ka Faktum Ariko hiljutine uuring, mille kohaselt meie toetus Tallinnas on kõrgem kui kõigil teistel parlamendierakondadel kokku. Ajalugu on aga näidanud, et selline suhtumine, mis täna iseloomustab Tallinna, on homme omane suuremale osale Eestist,» lisas Keskerakonna juht.

Kaheksa Keskerakonna juhtpoliitikut - Siiri Oviir, Vilja Savisaar-Toomast, Ain Seppik, Toomas Varek, Inara Luigas, Lembit Kaljuvee, Deniss Boroditš ja Rainer Vakra - tegid täna ühispöördumise, milles teatasid oma lahkumisest Keskerakonnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles