Maijooks toob laupäeval kaasa ajutised piirangud Tallinna liikluses

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Maijooks 2024.
Maijooks 2024. Foto: Konstantin Sednev

Laupäeval, 18. mail toimub LHV maijooks, mille tõttu on osaliselt või täielikult suletud mõned Kesklinna ja Pirita linnaosa tänavad.

Bussiliini nr 5 marsruut maijooksu ajal.
Bussiliini nr 5 marsruut maijooksu ajal. Foto: Tallinna linnavalitsus

Samuti mõjutab jooks bussiliini nr 1, 5, 6, 8, 34 ja 38 tööd. Kella 12.30–14.30 muudetakse nende liinide linnast väljuval suunal rajatrassile jäävate peatuste asukohti, liinil 5 ja 6 muutub liikumistee mõlemal suunal, kuna Pirita ja Rummu tee vaheline Kose tee lõik on sel ajal liiklusele suletud. Võistluse ajal sõidavad kõik need bussiliinid vaba sõidugraafiku alusel.

Bussiliini nr 6 marsruut maijooksu ajal.
Bussiliini nr 6 marsruut maijooksu ajal. Foto: Tallinna linnavalitsus

Jalakäijatele ja ratturitele tagatakse ohutu läbipääs ja üldjuhul ka sõidukitega juurdepääs jooksutrassiga piirnevatele kinnistutele. Juurdepääs võib olla takistatud lühikest aega ja tuleb eelnevalt kooskõlastada kinnistu omanikuga.

Narva mnt ja Pirita tee, Kose tee ja Vabaõhukooli tee ning Pirita tee ja Kloostrimetsa tee ristmikele paigaldatakse teadetetahvlid, mis annavad teada võistlusest ja liikluskorralduse muudatustest.

Info ühistranspordi muudatuste kohta leiab ka ühistranspordipeatustest ning kodulehelt http://transport.tallinn.ee.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles