Tallinna võimukoalitsioon jätkab kordushääletustega opositsioonist ülerullimist (8)

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Keskerakondlane Eha Võrk sai linnavarakomisjoni esimees olla vaid kaks nädalat, siis korraldas võimukoalitsioon uued esimehe valimised.
Keskerakondlane Eha Võrk sai linnavarakomisjoni esimees olla vaid kaks nädalat, siis korraldas võimukoalitsioon uued esimehe valimised. Foto: Taavi Sepp

Erimeelsustest hoolimata kulges tänane volikogu istung märksa sujuvamalt kui eelmine.

Kuna eelmisel volikogu istungil kaotasid koalitsioonipoliitikud valvsuse ning opositsioon oli hetkeks ülekaalus, siis valiti volikogu linnavarakomisjoni esimeheks Eha Võrk (Kesk) ning aseesimeheks Olle Koop (Isamaa). Koalitsioon soovis komisjoni esimeheks Koopi, aga paraku oli hääletamise hetkel opositsioonil arvuline ülekaal.

Et seda viga parandada, astus Koop aseesimehe kohalt tagasi ning seetõttu tuli uuesti valida nii komisjoni esimees kui aseesimees. Kuna nüüd olid kõik volinikud kohal, siis sai Koop 40 ja Võrk 39 häält. Ehk Koop sai komisjoni esimeheks ja Võrk aseesimeheks.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles