Silver Kuusik kandideerib Martin Helme vastu EKRE esimeheks (24)

Postimees
Uuendatud 17. mai 2024, 10:31
Copy
Silver Kuusik
Silver Kuusik Foto: Kristjan Teedema

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna Tartu ringkonna juhatus ja Tartu linna volikogu EKRE fraktsioon esitavad Silver Kuusiku erakonna esimehe kandidaadiks.

Silver Kuusik on EKRE Tartu ringkonna ja Tartu linnavolikogu EKRE fraktsiooni esimees, Tartu linna volikogu revisjonikomisjoni esimees ning EKRE juhatuse liige. Tal on magistrikraad tootmistehnika erialal.

Saadetud pressiteates märgiti, et Silver Kuusik on avatud suhtlemisega energiline, karismaatiline ja võimekas juht, kellel on kindel rahvuskonservatiivne maailmavaade ja visioon EKRE sihtide elluviimiseks. Silver Kuusiku kandideerimine käivitab fraktsiooni sõnul erakonnas viljaka ja konstruktiivse arutelu EKRE taktika üle.

«Meie erakonna juhtkonna ja kõigi meie aktiivsete liikmete senine töö on olnud tänuväärne. EKRE on end poliitikas kehtestanud. Me pole lasknud oma peamistel eesmärkidel lahustuda. Me oleme tulnud selleks, et jääda,» teatas Kuusik ning jätkas: «Meil ei ole vaja muuta oma eesmärke. Kui miski üldse vajab muutust, siis on see taktika. Ma kandideerin EKRE suureks tegemise poolt.»

EKRE esimehe valimised peetakse 16. juunil Jõhvis toimuval kongressil.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles