TÄISTUND Henry Sildaru õest ja emast: nad tahavad äkki takistada meid, et meil hästi ei läheks (5)

Elo Mõttus-Leppik
, «Täistunni» saatejuht
Copy

Aastaid väldanud peretüli ja kohtulahingud on Tõnis ja Henry Sildaru hinnangul kahjustanud Henry sportlaskarjääri ja olümpiaunistusi. «Avalikkus teab, et mina olen paha, aga tegelikult kannatab Henry,» ütleb Tõnis Sildaru. Täna õhtul räägib Sildarude meespere Kanal 2 saates «Täistund» esimest korda kaamerate ees oma versiooni peres toimuvast. Sõna saab ka vanaisa Kalev Sildaru. Oma nägemust jagab ka Kelly Sildaru.

«Nad tahavad äkki natukene takistada meid, et meil hästi ei läheks,» põhjendab perepoeg Henry oma nägemust ema ja õe Kelly käitumisest. Henry eesmärgiks on saada olümpiavõitjaks, kuid meespere hinnangul võib eile alanud kohtulahing takistada tal isegi olümpiale pääsemist. Neile teeb meelehärmi, et menetluse tõttu on juba ligi neli aastat arestitud ka Henry Sildarule kuuluvad sponsorrahad ning seda Tõnis Sildaru sõnul Kelly antud valeütluste tõttu. «Miks Kelly seda kõike teeb, on keeruline öelda. Me ei tea seda,» ütleb Tõnis Sildaru.

Suhtlus naisperega on katkenud olnud juba mitu aastat ja Henry sõnul ei saada ema talle isegi sünnipäeva puhul SMSi. «Viisin emale mõned aastad tagasi emadepäevaks koogitüki ja polnud aega otseselt kauem seal olla. Ta ei olnud nõus sellega, et ma tahan kohe ära minna ja siis natukene võib-olla vihastas mu peale ja hakkas mu Instagrami postituse alla kommentaare panema, et sa oled nii võlts ja kellele sa teeskled seda,» räägib Henry, kelle sõnul on ta õde ja ema nii palju valesid valikuid teinud, et seda heastada on keeruline.

Mida arvab toimunust Kelly Sildaru? Kas leppimine on kunagi veel võimalik? Emotsionaalsed eksklusiivintervjuud täna kell 20.30 Kanal 2s ning täna Postimehes veebis ja homses paberlehes.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles