Isamaa Tallinna piirkonna juhiks valiti Riina Solman

Postimees
Copy
Riina Solman
Riina Solman Foto: Konstantin Sednev

Isamaa Tallinna piirkonna uus juhatus valis täna piirkonna esimeheks tagasi riigikogu liikme ja mitmekordse ministri Riina Solmani.

«Tänan oma erakonnakaaslasi massiivse toetuse eest Tallinna üldkogul ning piirkonna esimeheks tagasi valimisel! Minu kolleegid teavad, et annan alati oma parima Isamaa õitsenguks,» ütles Solman.

Tema sõnul näitavad viimaste nädala sündmused ning pinevad istungid Tallinna linnavolikogus, et kuigi uus linnavõim on alustanud mitmete märgiliste projektidega, siis palju tööd on end aastakümnetega sisse töötanud keskerakondliku režiimi lõhkumiseks veel teha.

«Meile antud poolteist aastat pole poliitikas pikk aeg, aga positiivsete muutuste esilekutsumiseks Tallinnas piisav. Teisipäeval tutvustatud linna lisaeelarve näitas juba linnavõimu panust Isamaale olulistesse projektidesse nagu täielikult eestikeelsele haridusele üleminek ja talvise teoorjuse lõpetamine. Tallinna inimeste elukvaliteeti parandavad tööd peavad jätkuma ka 2025. aastal ning ees ootavatel kohalike omavalitsuste valimistel küsib Isamaa tugevat mandaati, et Eesti pealinn oleks tulevikus uhkelt eestikeelne ja eestimeelne,» sõnas Solman.

«Järgmised nädalad kulgevad aga Euroopa Parlamendi valimiste rütmis ja juba sel nädalal oleme Isamaa Tallinna piirkonnaga väljas mitmete kampaaniatelkidega, et anda valijaile selge sõnum: me ei saa lubada Toompeal valelikku poliitikat ajavate erakondade esindajaid Eesti eest seisma Euroopas. Valijat on kord juba petetud, teist korda ei tohi seda juhtuda!» lisas Solman.

Piirkonna aseesimeesteks kinnitas juhatus Tarmo Kruusimäe, Ahti Kallikormi, Jüri Ratase ja Lea Danilson-Järgi.

Mai algul valitud Isamaa Tallinna piirkonna juhatusse kuuluvad Riina Solman, Andres Luus, Urmas Reinsalu, Ahti Kallikorm, Tarmo Kruusimäe, Jüri Ratas, Sven Sester, Karl Sander Kase, Lea Danilson-Järg, Olle Koop, Lea Nilson, Kristjan Järvan, Gerry Konnov, Sirle Rosenfeldt-Koop ja Katrin Rüütli.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles