Tõnis Sildaru süüdistas Mihkel Kärmast ebaseaduslikus jälitustegevuses, kuid PPA sõnul seadust ei rikutud (5)

Mai-Brit Jürman
, ajakirjanik
Copy
Kelly ja Tõnis Sildaru kohtus.
Kelly ja Tõnis Sildaru kohtus. Foto: Madis Veltman

Tõnis Sildaru esitas mullu aasta lõpus ERRi «Pealtnägija» ajakirjaniku Mihkel Kärmase vastu süüteoteate, kus süüdistas ajakirjanikku ebaseaduslikus jälitustegevuses. Politsei- ja piirivalveamet (PPA) aga kriminaalasja ei algatanud, sest seadust ei rikutud.

Tõnis Sildaru esitas PPA-le süüteoteate 2023. aasta lõpus, kus selgitab, et kaks aastat varem oli soovinud Kärmas temaga intervjuu teha Sildarude perest ja pereliikmete vastu esitatud süüdistustest. Tõnis Sildaru heidab ette, et Kärmas on salaja salvestanud temaga telefonivestlust, mida kasutati telesaates ning see kahjustas tema ja poja Henry Sildaru mainet ja heaolu.

Toona pommuudisena lahvatanud lugu jõudis kõikidele leheveergudele ning praegugi käib pereliikmete vahel kohtuvaidlus rahade omastamise üle. Pereisa Tõnis Sildarut süüdistavad naispereliikmed üle miljoni euro omastamises ja lisaks sellele on süüdistanud tütar Kelly enda isa füüsilises ja vaimses vägivallas, kuid prokuratuur ei alustanud toona kriminaalmenetlust tõendite puudumise tõttu.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles