Ossinovski vastus Keskerakonnale: minu kandidatuuri ei mainitud intervjuudes kordagi (2)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Jevgeni Ossinovski ja Jana Toom.
Jevgeni Ossinovski ja Jana Toom. Foto: Eero Vabamägi

Tallinna linnapea Jevgeni Ossinovski vastas täna hommikul ilmunud Keskerakonna kriitikale. Tema sõnul ei saanud planeerida intervjuud paremale ajale, sest linnameedia lõpetab kogu produktsiooni mai lõpus. 

27. mail ilmus Tallinna linna eelarvest rahastatavates ajalehtedes Stolitsa ja Pealinn pikk intervjuu Jevgeni Ossinovskiga, mis on käsitletav osana Euroopa Parlamendi valimiskampaaniast, leiab Keskerakond.

«Usutluste tonaalsus on konkurente halvustav ja linnapea koduerakonna seisukohti toetav. Meil on tekkinud põhjendatud kahtlus, et tegemist on avalik-õiguslikest vahenditest rahastatud poliitreklaamiga, mille kulud peab Jevgeni Ossinovski Tallinna linnale hüvitama,» ütles Keskerakonna aseesimees Lauri Laats. «Leian, et Jevgeni Ossinovskiga seonduv sarnaneb Taavi Aasa juhtumiga, kui toonase linnapea 2017. aastal viis kuud enne valimisi antud intervjuu Stolitsale liigitus keelatud annetuseks.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles