FOTOD Mupo jalgrattapatrull asus tänaval napsitajaid trahvima

Postimees
Copy
Mõne tunniga vormistati kaks kiirmenetlust.
Mõne tunniga vormistati kaks kiirmenetlust. Foto: Mupo

Esmaspäeval alustas Tallinna munitsipaalpolitsei ametis (mupo) tööd suvine jalgrattapatrull ning juba mõne tunniga vormistati avalikult meelemürkide pruukijaile kaks kiirmenetlust.

«Et asjad avalikus kohas alkoholi tarbimisega korras ei ole, näitab asjaolu, et vaid paari tunniga tegi patrull kümme selgitustööd ning vormistas kaks kiirmenetlust,» nentis mupo avalike suhete peaspetsialist pressiteate vahendusel. 

Jalgrattapatrull loodi tema sõnul selleks, et patrull pääseks reageerima väljakutsetele, kuhu autoga juurdepääs on keeruline või võimatu – näiteks park, mererand, laste mänguväljak.

Mupo jalgrattapatrull.
Mupo jalgrattapatrull. Foto: Mupo

«Möödunud aasta näitas aga, et jalgrattapatrull on väga populaarne linnakülaliste ja turistide seas. Vanalinnas liikudes moodustas suur osa tööst turistide juhatamine ja suhtlemine,» ütles ta.

Mupo tuletas meelde, et avalikus kohas on alkoholi tarbimine keelatud ja trahv rikkumise korral on maksimaalselt 100 trahviühikut ehk 400 eurot.

«Suur suvi on alles ees ja mupo rattapatrull liigub aktiivselt ringi ning hoiab silma peal nii avaliku korra rikkumistel kui ka valesti parkimistel.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles