FOTOD Rikke tõttu Ülemiste jaamas oli Eesti rongiliiklus mitu tundi häiritud

Postimees
Uuendatud 9. juuni 2024, 14:17
Copy

Tallinnas Ülemiste rongijaamas juhtunud kontaktvõrgu rikke tõttu oli rongiliiklus suures osas Eestist pühapäeval mitu tundi häiritud.

Ülemiste jaamas juhtus kontaktvõrgu rike pühapäeva kella 10.30 paiku ning see mõjutas raudteeliiklust Narva ja Tartu suunalistel väljumistel. Kell 13.45 sai rike parandatud ning rongiliiklus taastatud, kuid siiski võib rongiliikluse graafikus esineda veel hilinemisi.

Eesti Raudtee kommunikatsioonijuht Monika Lillese sõnul tuvastasid mehaanikud, et tegemist oli kontaktvõrgu isolaatori rikkega.

«Proleemi lahendamiseks oli vaja eritehnikat, mille abil mehaanikud pääseksid riket parandama. Diiselronge sai hakata juba vahepeal rikke kõrvaldamise ajal Ülemiste jaamast läbi laskma, nüüdsest on ka elektrirongide liiklus taastunud,» ütles Lilles.

Reisirongifirma Elroni teatel võib Tartu, Valga, Koidula, Narva, Rakvere, Aegviidu ja Tallinna vahel liikuvatel reisirongidel liiklusseisaku tõttu esineda hilinemisi päeva lõpuni.

Hilinemiste kohta väljumis – ja saabumisaegades saab jooksvalt infot Elroni kodulehelt või tasuta rongiinfo telefonilt 616 0245.

Elroni kommunikatsioonijuht Kristo Mäe märkis, et Elron hüvitab sõidukorra maksumuse rongi hilinemisel 30 või enam minutit ning hüvituse saamiseks tuleb täita tagastusvorm Elroni veebilehel.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles