Linnavalitsus kinnitas ametisse Tallinna Linnateatri direktori

Postimees
Copy
Linnateatri direktor Mihkel Kübar.
Linnateatri direktor Mihkel Kübar. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnavalitsus kinnitas täna uuesti ametisse Tallinna Linnateatri senise direktori Mihkel Kübara.

Kübar on linnateatrit juhtinud 21. juunist 2021. Tema ametiaeg lõpeb tänavu 21. juunil, mille tõttu kuulutas Tallinna kultuuri- ja spordiamet välja avaliku konkursi. Ametikohale kandideeris 17 inimest.

Kübara sõnul jätkab ta kogu meeskonnaga tööd teatri kunstiliste eesmärkide saavutamise nimel, sest kolm aastat sellel ametikohal on olnud piisav aeg, et mõista ja saada aru, kust linnateater on tulnud, kus ta asetseb praegu ja kuhu liigub. «Eelseisev suurim väljakutse on teatri juhtimine uude olukorda. Oleme selleks koos peanäitejuht Uku Uusbergiga teinud mitmeid olulisi ettevalmistusi,» märkis Kübar. «Poeetiline igatsus uue teatrihoone järele kohtub lähiaastal tegelikkusega, kus poeesia kõrval on uuenenud ja suurenenud teatrikompleksi tõttu senisest rohkem võimalusi, misläbi organisatsiooni töökorraldus vajab muutmist. Uuenenud kompleks on inspireeriv ning saab olema suurepärane paik teatrikunstile kõige paremas mõttes.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles