Seppik: Keskerakond jättis PBK-le teatud loomingulise vabaduse

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Seppik.
Ain Seppik. Foto: Mihkel Maripuu

Ain Seppiku sõnul vastab tänases Postimehes kirjeldatud Keskerakonna kontroll PBK telesaadete üle tõele, kuid teatud loominguline vabadus on telekanalile siiski jäetud.

Hiljuti Keskerakonnast lahkunud Ain Seppik vastas küsimusele, kas tänases Postimehes kirjeldatud PBK ja Keskerakonna koostöö ka tõele vastab, et «jah, on küll niimoodi».

«Teatud mõttes on PBKs lubatud loominguline vabadus, aga kindlasti peavad nad andma edasi õiget sõnumit,» rääkis Seppik. Poliitku sõnul on tal raske öelda, kes Keskerakonnast kuuluvad sellesse gruppi, kes langetab PBKga seotud otsuseid.

«Kindlasti teavad seda Lev Vaino (Tallinna meediajuht – toim) ja Edgar Savisaar,» sõnas poliitik ja lisas, et kuna tegu on vene meedia suunaga, siis tema sellega erakonnas ei tegelenud.

Seppiku sõnul on tänane artikkel selge hoiatus Keskerakonna juhtidele selle suuna lubamatusest, mis nad on võtnud Eesti riigi suhtes. «Ütleme nii, paistab, et Venemaa on teinud panuse Keskerakonnale seniste vene mikroparteide asemel. See on selle artikli põhisõnum neile, kes lugeda oskavad,» toonitas Seppik.

Staažika poliitiku sõnul on ka tema esinenud PBK saadetes. «Tõsi küll, mitte kordagi ei ole mu vastu huvi tuntud, kui Savisaare raha küsimine Moskvast ilmsiks tuli,» tunnistas Seppik, kes erakonnajuhi sellist käitumist taunis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles