Kohus jättis rahuldamata Tallinna hagi ASi Ühisteenused vastu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühisteenuste parkimiskontrolör.
Ühisteenuste parkimiskontrolör. Foto: Margus Ansu

Harju maakohus tegi eile otsuse, millega jättis rahuldamata Tallinna hagi ASi Ühisteenused vastu 26 593,25 euro suuruse võlgnevuse ja viivise väljanõudmiseks. Menetluskulud jäävad hageja kanda.

Kohtuotsusele on võimalik esitada apellatsioonikaebus Tallinna ringkonnakohtule 30 päeva jooksul alates kohtuotsuse kättetoimetamisest.

Tallinn kaebas ASi Ühisteenused eelmisel aastal kohtusse, kuna soovis kätte saada 26 593 eurot piletiraha, mille Ühisteenused olid väidetavalt jätnud Tallinna transpordiametile maksmata.

Transpordiamet ja AS Falck, praeguse nimega G4S, sõlmisid 2007. aastal lepingu linna ühistranspordi sõidupiletite levitamiseks ja müügi korraldamiseks. Lepingu kolmas osaline oli Falcki alltöövõtja AS Ühisteenused.

Kui leping 2010. aastal lõppes, teatas transpordiamet Ühisteenustele, et firma on jäänud linnale piletite müügi eest võlgu.

Transpordiameti ja Ühisteenuste vahel toimusid seejärel läbirääkimised ning firma oli nõus võla osaliselt tasuma. Linn jäi aga seisukohale, et tasumata on ikka 26 593,25 eurot ning andis asja kohtusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles