ERR: Alice Järvet ei teeks midagi teisiti

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alice Järvet
Alice Järvet Foto: Liis Treimann / Postimees

Endine politseikomissar Alice Järvet, kelle süüdimõistmise politseiandmebaasist «Kairi» andmete lekitamise süüdistuses riigikohus tühistas, sõnas, et ei teeks vaatamata sellega kaasnenud kohtuasjale endiselt midagi teisiti.

Alice Järvet selgitas ETV saates «Kahekõne», et teda süüdistatakse kahe e-kirja saatmises, mis puudutasid ühe sõltuvushäiretega laste turvakeskuse töötajaid, vahendas ERR Uudised.

«Näiteks üks episood minu juhtumist - tegemist on kahe õega, endise prostituudiga, kes töötavad sõltuvushäiretega laste turvakeskuses sotsiaalpedagoogidena, kui see info saab teatavaks tegevpolitseinikule, ja kui kujutate ette, et teil on kodus kasvamas 12-aastane tütar ja tal juhtub tekkima sõltuvusprobleem näiteks, siis kas te teavitaksite sellest, mina teavitasin,» kirjeldas Järvet.

«Kui mu laps peaks sattuma sõltuvuskeskusesse, siis ma eeldan, et temaga tegelevad professionaalid, kes on ikkagi absoluutse taustaga koolitatud sotsiaaltöötajad,» lisas ta.

Järveti sõnul avalikustas ta andmed kui ema ja kui politseinik.

Riigikohus on tühistanud Järveti süüdimõistva otsuse ja saatnud asja uuele arutamisele maakohtusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles