TV3: ohvri lähedased nõuavad laibatükeldajalt kahte miljonit

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ohvri lähedased plaanivad laibatükeldajalt Tarmo Lepikult tsiviilhagi korras välja nõuda moraalse kahju hüvitamiseks kaks miljonit krooni.


2008. aasta märtsi kuu lõpul tappis väidetavalt tüli käigus Lepik oma üürikorteri perenaise ja tükeldas laiba, vahendasid TV3 «Seitsmesed uudised».

Kohus Lepiku üle on kulgenud väga vaevaliselt. Protsessi on korduvalt edasi lükatud nii tunnistajate kui ka kannatanute puudumise tõttu.

Tänaseks oli planeeritud lausa kohtuvaidluste aeg ning suure tõenäosusega oleks saanud kuulda ka prokuröri nägemust karistusest. Vähemal spekulatsiooni sellel teemal juba tehti. Maksimumkaristus selle paragrahvi järgi on eluaegne vangistus.

Tänase edasilükkamise põhjus oli see, et kannatanute lähedased märkasid võimalust tsiviilhagi esitamiseks ning nende soov on mitteametlikel andmetel saada moraalse kahju hüvitamiseks lausa kaks miljonit krooni.

Advokaat aga polnud jõudnud veel tsiviilhagi koostada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles