Enam kui 60 autoga illegaalsele kiirendusvõistlusele kutsuti politsei

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Lääne prefektuuri liiklusjärelevalveüksus korraldas neljapäeva õhtul Pärnumaal Paikusel reidi, et kontrollida omaalgatuslikul kiirendusvõistlusel osalejaid.

Pärnumaa noored kogunesid seekord omaalgatuslikule kiirendusvõistlusele Paikuse vallas asuvasse Seljametsa külla. Kohale oli tulnud üle kuuekümne auto ning mitu korda rohkem noori kiirendushuvilisi. Enamik osalejatest olid kahekümnendates eluaastates noored, kelle sekka oli sattunud ka mõni teismeline.

Lääne prefektuuri korrakaitsebüroo liiklusjärelevalvetalituse juhi Sander Peremehe sõnul palusid politsei abi kiirendajate ohjeldamisel kohalikud elanikud.

Talituse juhi sõnul avanes kohale saabunud politseipatrullile kirju pilt - mõni osalejatest nautis lihtsalt seltskonda, mõni sai närvikõdi sõitmisest või politsei saabumisest.

Peremees lisas, et seekord piirdus politsei ainult osalejate kontrollimisega. «Need noored juhid, kellel on palju rikkumisi, võivad oodata kutset vestlusele. Ja kuna nii mõnegi auto tehnoseisund ei vastanud nõuetele, siis tehti sellel puhul ainult märkus,» ütles ta.

Politsei sõnul on sellised kogunemised kevade saabudes aga üsna tavalised ja nende käigus rikutakse piirkonna elanike rahu ja häiritakse teisi liiklejaid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles