Kuku pole Kilgiga koostööd lõpetanud

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Keskpäevatunni» saatejuht Priit Hõbemägi ja ettevõtja Rein Kilk Kuku raadio 20. sünnipäeva tähistamisel 1. märtsil 2012.
«Keskpäevatunni» saatejuht Priit Hõbemägi ja ettevõtja Rein Kilk Kuku raadio 20. sünnipäeva tähistamisel 1. märtsil 2012. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Kuku raadio peatoimetaja Hindrek Riikoja sõnul pole raadiojaam varem sageli laupäevases Kuku raadio saates «Keskpäevatund» üles astunud ettevõtja Rein Kilgiga koostööd lõpetanud.

«Ma ei tea küll, et Rein Kilgiga oleks koostöö lõpetatud,» ütles Riikoja Postimehele.

Viimati oli Rein Kilk «Keskpäevatunni» eetris 10. märtsil.

«Kilk on saates lihtsalt külalisena,» rõhutas Riikoja, kelle sõnul ei peagi saatekülalised mingi kindla aja tagant eetrisse minema.

Küsimusele, kas Rein Kilki on millalgi lähiajal taas saatesse oodata, ei osanud peatoimetaja vastata. Ta lisas, et nad arutavad seda, keda saatesse kutsuda, koos ajakirjanik Priit Hõbemägiga, kes on «Keskpäevatunni» saatejuht.

«Keda saatesse kutsutakse, sõltub konkreetsetest nädala teemadest,» selgitas Hindrek Riikoja.

Varem tihti laupäeviti nädala poliitika- ja majandussündmusi kommenteerinud ärimees Rein Kilgi ettevõtted on viimastel kuudel sattunud meedia huviorbiiti majandusraskuste ja omanikevahetuse tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles