Meediaärimehe maja süttis kaks korda järjest

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kustutusvoolikud..
Kustutusvoolikud.. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees.

Äripäeva peadirektori Igor Rõtovi Tallinna eramu juurde kihutasid tuletõrjeautod nädalalõpul sireenide huilates 13 tunni jooksul koguni kaks korda.

Häirekeskus sai väljakutse Igor Rõtovi maja juurde Viljandi maantee ääres Pinu tänavas pühapäeval kell 11.09 ja sündmuskohal selgus, et puiteramu esimesel korrusel põles sauna leiliruum ja eesruum, kirjutab Õhtuleht. Tulekahju arvatav tekkepõhjus oli rike elektrikerises.

Põhja-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Peeter Randoja sõnul otsiti pärast leekide summutamist võimalikke tulekoldeid veel ka termokaameraga ja kuna pritsimehed pidasid põlengut kustutatuks, sõitsid nad maja juurest minema.

Ööl vastu esmaspäeva kell 1.50 said pritsumehed uue väljakutse samasse majja ning siis lõid leegid juba katusest välja.

«Arvatavasti jäi kusagile konstruktsioonide vahele tulekolle, mida kohe ei avastatud,» oletab Randoja tagantjärele. Näiteks seinte või lae vahel soojustusmaterjalis vaikselt hõõguvat tulekollet olevat peaaegu võimatu avastada, kui suitsu ei tule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles