Palgamõrva plaanimises süüdistatav Sukles astub homme kohtu ette

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Sukles.
Andrus Sukles. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Harju maakohtus algab homme protsess ärimees Andrus Suklese üle, keda süüdistatakse oma endise äripartneri Tullio Libliku palgamõrva kavandamises, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Juhtumi arutamine jooksis liiva mullu oktoobri alguses, kui Harju maakohus saatis Suklese (46) kriminaalasja riigiprokuratuuri tagasi põhjendusega, et süüasjas kogutud materjalide alusel pole võimalik meest süüdi ega ka õigeks mõista.

Riigiprokurör Steven-Hristo Evestuse sõnul arutatakse asja sel korral üldises korras ja see tähendab ka kõikide asjassepuutuvate tunnistajate ülekuulamist.

Mullu augusti lõpus nõudis riigiprokurör Evestus kinniste uste taga peetud kohtuvaidluses Suklesele tapmisele kihutamise katse eest kolmeaastast vangistust, millest tal tulnuks vanglas reaalselt ära kanda kolm kuud.

Süüdistuse järgi maksis Sukles 2010. aasta augustis oma endise äripartneri Libliku tapmise eest ettemaksuna 1000 eurot ning andis tapmise täideviijale Libliku fotod, tapmiseks palgatud mees tegi politseiga aga koostööd ning kuriteoplaan ebaõnnestus politseinike sekkumise tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles