Ekskavaatorit osta tahtnud talunik jäi kaubast ja rahast ilma

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekskavaator.
Ekskavaator. Foto: SCANPIX

Inglismaalt ekskavaatori ostnud talunikule jäid tühjad pihud, kuna sattus petiste ohvriks. Mees loodab, et saab siiski ihaldatud ekskavaatori.

Talunik Egon Sepp hakkas taga ajama enda ostetud ekskavaatorit, mis väidetavalt teel Inglismaalt Saaremaale kaduma läks, kirjutab Saarte Hääl.

«Selgus, et tegin kaupa pättidega ja nad võtsid kogu raha endale,» ütles ekskavaatori eest Inglismaale raha üle kandnud  Sepp.

Sepaga võttis ühendust firma Biodiesel Products LTD omanik Anthony Boden, kellega vesteldes tuligi välja, et ärimehe identiteet oli varastatud ja ekskavaatori «müügi» taga olid petised.

«Boden ütles mulle, et viimasel ajal on politsei olnud tema teine kodu,» vahendas Egon Sepp Bodeni sõnu, selgitades, et väidetavalt tegi sulikamp varikonto ja sai niimoodi Bodeni firma nimel masinaid müüa.

«Kui pank laseb ikka petisel teise konto teha, siis tuleb see pangal kuidagi heastada,» arvas Sepp, kes ei soovi raha tagasi, küll aga ihaldatud ekskavaatorit kätte saada.

Lugu sai alguse sellest, kui Salme vallas elav Egon Sepp tahtis osta endale ekskavaatorit, otsides sobivat masinat nii Eestist, Lätist kui ka Poolast. Korraga märkas ta auto24.lv-s vastavat müügikuulutust ja sõlmiski ostu-müügilepingu.

Talunik maksis nõutud summa, kuid pärast seda kadus firma Biodiesel Products LTD omanik Anthony Boden jäljetult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles