Teetööd häirivad liiklust mitmes paigas üle Eesti

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetöödest teavitav liiklusmärk. Foto on illustreeriv.
Teetöödest teavitav liiklusmärk. Foto on illustreeriv. Foto: Eeva Kaun

Erinevate teetööde tõttu on mitmel pool üle Eesti liiklus häiritud.

Harju maakonnas Tallinn-Paldiski maanteel Hüüru-Kiia remondilõigul (16-18,9. km) jätkuvad teekatte freesimistööd ning kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 50 km/h. Liiklust reguleeritakse fooridega ja lõigu läbimiseks tuleb arvestada lisaajaga.

Tolmuvaba katte ehitustöödeks on piiratud kiirust kuni 30 km/h Saare maakonnas Sõmera-Kärla-Uduvere maanteel Anijala-Irase teelõigul (9,8.-11,9. km).

Tee geoloogilisteks uuringuteks on piiratud kiirust kuni 30 km/h Lääne-Viru maakonnas Rakvere sissesõiduteel.

Teekatte parandustöid tehakse Järva maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Korbalt-Kükitani (81.-85. km). Kiirusepiiranguks on kehtestatud tööde tsoonis 50 km/h.

Seoses teeäärsete puude langetamisega on alates kella 8.30-14.00-ni piiratud liikumiskiirust kuni 50 km/h Pärnu maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Kellissaares (58. km).

Teekatte märgistu stööde tõttu on alates kella 12.00-14.00-ni piiratud kiirust tööde tsoonis kuni 30 km/h Harju maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Aruvallas (27.-28. km).

Veetrasside ehitustöödeks on tööde tsoonis kitsendatud üks sõidusuund ning kiirusepiiranguks 30 km/h Järva maakonnas Mäeküla-Koeru-Kapu maanteel Koeru alevikus (22,4. km) ja Lääne-Viru maakonnas Tapa-Loobu maanteel Tapa linnas (1.-2. km).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles