USAsse visiidile lennanud riigikogulast tabas tervisehäda

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Velman.
Vladimir Velman. Foto: Peeter Langovits

Keskfraktsiooni juhi Kadri Simsoni asemel USAsse visiidile läinud Vladimir Velmani tervis läks nii kehvaks, et mees ei pääsenud hotellistki välja.

Läinud reede, 20. aprilli õhtul korraldati San Franciscos (USA) kohalike eestlaste kohtumine riigikogu väliskomisjoni delegatsiooniga ning rahvas ootas põnevusega algselt külla saabuma pidanud rahvaesindajaid Kadri Simsonit, Marko Mihkelsoni, Sven Mikserit ja Imre Sooäärt, kirjutab Õhtuleht ja lisab, et kohale saabusid vaid mehed.

«Keskerakond pole siiski esindamata, sest Simsoni asemel sõitis kaasa Vladimir Velman. Temal on aga tervis täna nii paha, et ta ei ole terve päev hotellist välja saanud,» ütles riigikogu väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson (IRL), lisades et ehk järgmiseks päevaks läheb tõbi üle.

Reisist loobuma pidanud Simson pole Velmani ookeanitagustest tervisehädadest midagi kuulnud. «Ilmselt on Velmanil mingi lihtsam terviseprobleem, millest pole peetud vajalikuks isegi meid informeerida,» räägib erakonnakaaslase tervisehädast alles Õhtulehelt kuulnud Simson.

«Arvestades seda, et tegu on väga suure ajavahega ja kohe saabumisejärgsel päeval oli saadikuid ootamas 12-tunnine programm, siis on arusaadav, et selleks peab raudne tervis olema, et pingele vastu panna,» arvas Simson.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles