Savisaar lubas vastata opositsioonile 30 päeva jooksul

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar.
Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnapea Edgar Savisaar kinnitas, et ta pole saanud mingisugust umbusaldusavaldust abilinnapea Mihhail Kõlvarti kohta.

«Seda paberit, mis mulle nüüd lõpuks saadeti, ei saa kuidagi käsitleda umbusaldusavaldusena, millele on tähelepanu juhtinud ka linnavolikogu esimees Toomas Vitsut,» lisas linnapea. «See on mingi sisult arusaamatu ja juriidiliselt sidumata jutt, millega reglemendi järgi pole otseselt midagi peale hakata. See on mõne voliniku kiri. Pean juristidega arutama, mismoodi sellele vastata ja luban seda teha 30 päeva jooksul, nagu seadus ette näeb.»

Täna saatsid kahe opositsioonierakonna saadikud linnapea Edgar Savisaarele avalduse, milles soovivad Mihhail Kõlvarti tagandamist haridus- ja kultuurivaldkonna abilinnapea kohalt.

Avalduses seisab, et abilinnapea Mihhail Kõlvart ei ole suutnud lahendada oma haldusalas olevaid probleeme, milleks on lasteaedade alarahastamine ja koolivõrgu korrastamine. Selle asemel tegeleb abilinnapea võitlusega eestikeelse koolihariduse vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles